27 Kasım 2011 Pazar

TÜRKİYE'NİN GİZLİ SİLAHLARI

TÜRKİYE'NİN GİZLİ SİLAHLARI
Geçenlerde bir paylaşım sitesinde gezinirken bir arkadaşın paylaştığı video ilişti gözüme. Bu videonun konusu bir siyasetçinin gizli silahlardan bahsettiği üzerine idi. Bakmadan geçemedim. Bu videoyu izlerken kesinlikle benim Erbakancı olduğum fikrine kapılmayın. Bu videoyu yayınlamamdaki amaç ise rahmetlinin demekki bildiği birşeyler vardı ki gizli silahlar üzerine parti toplantısında konuşuyordu. Amma velakin sarfettiği öyle cümleler varki içinde gerçekten çok canalıcı. Neticede ateş olmayan yerde duman tütmez. Bahsettiği tekniklere biraz kulak kabartmanız açısından böyle bir videoyu yayınlama fikrine vardım. Neticede kötü bir insan da değil fikrimce Erbakan. Allah rahmet eylesin. Mağzur görün haberden ötürü.





Kalın sağlıcakla...

8 yorum:

  1. Türkiyenin bilinmeyen ve gizli hiçbir silahı yoktur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2012 de yorum yapmışsın, naaaaber yeğenim, su zamanlarda sadece gördüklerin bile yeter sana

      Sil
    2. 2012 de yorum yapmışsın, naaaaber yeğenim, su zamanlarda sadece gördüklerin bile yeter sana

      Sil
    3. sana gore yoktur.tabiki gizli olan aciga cikinca gizli olmaz ve videosu da olmaz

      Sil
  2. vardır 1996'da şırnakta askerlik yapan abimin anlatığına göre toprağın altından gömülü büyük silahlar varmış taaki o zamandan bu zamana ama bu hükümet onlarıda satmıştır..

    YanıtlaSil
  3. Erbakan; bu ülkenin sistemini değiştirecek kadar büyük bir siyasi lider olduğu kadar, aynı zamanda herkesin kabul ettiği bir teknik adamdı. Ben bizzat 1980'dan önce "insansız bir hava aracınını yaparak protatipini ve projesini askerlere teslim ettik" dediğini duymuş biri olarak O'nun bu ülke için daha neler yaptığını ancak tahmin edebilirim. Allah O'ndan razı olsun! Bu ülke ve İslam alemi O'na çok şeyler borçlu!..

    YanıtlaSil
  4. Sn. Uğur bunlar ütopyadır. Bende doğuda askerlik yaptım büyük silah denilince balistik füze, nükleer bomba gibi silahları yoktur. Aksi takdirde tank v.s. vardır. Türkiye'de atom bombası vardır yerleri belli değildir. Hepsi soğuk savaş sonrası ABD tarafından sağlanan bombalardır. Himayeleri ise ABD dedir. Penguen Nükleer füzeleridir bunlar ve menzili 100 Km dir. 27 tane olduğu sanılmaktadır. Bu nükleer bombalar ise Rusya'dan çok atıldığı zaman Türkiye'ye zarar verir. Burda anlatmak istediğim olay ise bu silahları sen, ben yapmazsak kimseye güvenerek hareket edilmemesi, şehir efsaneleri ile hareket edilmemesidir.

    YanıtlaSil
  5. :) kim ne biliyor ki. benzer forumları okudukça hep tuhaf bi gülümseme ihtiyacı hissediyorum. gizli silahların forumlarda sakız olacağını mı zannediyosunuz. sadece ufo fenomedi gibi dedi kodusu çıkartılır. bunu yetkili kişilerin bizzat kendileri başlatır. malum ülkeler dışında bir ülke bende de artık nükleer silah var diye açıklama yaparsa ortalık karışır, çok toz kalkar. Tezat olarak gizli depolarda dünyadan habersiz bekletilen bir nükleer silahında hiçbir şeye faydası yoktur. Sadece böyle dedikodular kasti olarak çıkartılır ki karşı taraf her kimse ayağını denk alsın, Öte yandan böylece hııı sizde nükleer varmış ne ayaksınız dendiğinde de kolayca yalanlanabilir. Bu işler böyle yürür.

    YanıtlaSil